Aanleggen van bedrijfstuinen & priv├ętuinen in de regio Aartselaar bij Wilrijk

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Van Der Auwera uit Aartselaar, Antwerpen heeft al meer dan 130 jaar groenervaring en is gespecialiseerd in tuinarchitectuur, tuinaanleg en tuinonderhoud. Zowel voor bedrijfstuinen als privétuinen doen wij allerlei tuinwerken: bemestingen, plaatsen vijver enz.

Over Van Der Auwera

De voorbereiding voor de aanleg van een tuin is minstens even belangrijk als de afwerking ervan. Daarom besteden wij bij Van Der Auwera in Aartselaar, bij Wilrijk, veel aandacht aan het ontwerp van een tuin en de tuinarchitectuur. Een ervaren  tuinarchitect of landschapsarchitect ontwerpt voor u de gepaste lijnvorming en kleurencombinaties rekening houdend met uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin.

 

De tuinaanleg en tuinonderhoud gebeurt steeds door gedreven en ervaren mensen die beroep kunnen doen op een uitgebreid machinepark. Wij kunnen alle soorten tuinwerken voor u uitvoeren, enkele voorbeelden hiervan zijn: aanleg van grote en kleine tuinen, bemestingen, plaatsen van afsluitingen, vijvers ... Voor het volledige aanbod kan u terecht op onze website.

 

 

Enkele werkzaamheden voor het onderhoud zijn: snoeien en planten van bomen, onkruidvrij houden van beplantingen, afmaaien van het gazon en nog veel meer. Het onderhoud kan op verschillende manieren; een onderhoudscontract op jaarbasis of een éénmalige onderhoudsbeurt, aan u de keuze. 

 

Graag meer informatie? Aarzel dan niet en contacteer Van Der Auwera vandaag nog! Wij zijn de tuin- en landschapsarchitect waarop u wacht!

Uw referentie in tuinarchitectuur in Antwerpen en regio

Van Der Auwera uit Aartselaar, Antwerpen is uw partner in tuinontwerp, tuinaaleg en tuinonderhoud.

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Onderhouden tuin
Tuinarchitectuur
Landschapsarchitectuur